pasica nova Amadeo

Petak, 12.07.2019. / 21:00 / Humanitarni koncert „Korak u život“ – Aljoša Jurinić - SVAKI KUPAC ULAZNICE DOBIVA NA POKLON ORIGINALNU GRAFIKU SLIKARA VATROSLAVA KULIŠA!

Korak u život, najuspješnija i najdugovječnija humanitarna akcija

Aljoša Jurinić, klavir

Gosti: Marco Graziani, violina, Hiwote Tadesse, viola, Alja Mandič Faganel, violončelo


Atrij

U Hrvatskoj svake godine 200-tinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a ponekad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole, jer strahuju kako dalje. Upravo je iz tog razloga Rotary club Zagreb Kaptol pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija - Korak u život. Akcija je započela 2008. godine te se od tada svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. Od početka akcije osigurana su sredstva za više od 200 stipendija, a uz Rotary club Zagreb Kaptol, u akciju su uključene najveće hrvatske kompanije. Uz njih, svojim su aktivnim sudjelovanjem akciju podržala i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture.

Na koncertu 12. srpnja svoj doprinos akciji, sa svojim gostima dat će velika pijanistička zvijezda Aljoša Jurinić sa svojim  gostima, Marcom  Grazianijem na violini, Hiwote Tadesse na violi, i Aljom Mandič Faganel na violončelu.

 

U slučaju kiše koncert će se održati u subotu, 13.07. u 21:00 sat.

SVAKI KUPAC ULAZNICE DOBIVA NA POKLON ORIGINALNU GRAFIKU SLIKARA VATROSLAVA KULIŠA! 

CIJENA ULAZNICE: 150,00 HRK

 

 

 

 

 

Lokacija

Galerija Klovićevi Dvori, Jezuitski trg 4, 10000 Zagreb